АктуалноГрадътИзбориНовиниОбщина Пловдив

Спрягат олимпийският шампион Бухалов за зам.-кмет

Олимпийският шампион по кану Николай Бухалов е номинацията на ПП „Кауза България“, като част от МК „Съединени за Пловдив“ за заместник-кмет на Община Пловдив с ресор „Социални дейности, младежки политики и спорт“.

Припомняме, че единственият български спортист с два златни медала от едни олимпийски игри, бе общински съветник от партията на бившия зам.-кмет Георги Титюков, който през последните мандати отговаряше именно за тези дейности в управата на града.

Самият Титюков потвърди пред репортер на Под тепето, че има такава номинация.

По информация на медията ни, новият кмет на Пловдив не е пожелал ресора да остане в ръцете на бившия зам.-кмет, имал е отправено предложение и към дългогодишен експерт в областта на социалното дело в общината, но е получил отказ от него.

При посещението си в сградата на „Стефан Стамболов“ 1 в петък друг наш олимпиец – гимнастикът Йордан Йовчев, отрече към него да е отправяно предложение за поста, както и самият той да има такова желание. Той изрази мнение, че Николай Бухалов е подходящ.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

 1. Този човек е прославил България в цял свят- заслужава уважение. Бухалов е добър е честен човек, справедлив. Зам – кмет е човек с морал и ценности- има надолу служители, които ще работят и успяват. Той е точно на мястото си. Спортът има нужда от такъв човек. Децата ни имат нужда от такъв човек

 2. Този човек е прославил България в цял свят- заслужава уважение. Бухалов е добър е честен човек, справедлив. Зам – кмет е човек с морал и ценности- има надолу служители, които ще работят и успяват. Той е точно на мястото си. Спортът има нужда от такъв човек. Децата ни имат нужда от такъв човек.

 3. Аман от спортисти с половин грам мозък начело на тази община! Толкова ли няма образовани и адекватни хора, които да знаят какво и как трябва да се направи, а не само да се търсят постове и длъжности на този и онзи?

  1. Със ЕДНА гънка в Сивото Вещество, ама БАЯ МУСКУЛЕСТ тоя олимпиец -както МикроЦефала баскетБОЛЕН мозъклия досега- ша може мощно фа гласува, да води и да осъществява правилно заповедите на кукловодите от ПолитБюро и от ЦК на Партията

   ГЕРБ форежър!

   (стига мислители, всичко е измислено!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина