АктуалноГрадътИзбориНовини

Константин Георгиев напуска партията на Георги Титюков

Заместник-председателят на ПП „Кауза България“ и общински съветник от коалиция „Съединени за Пловдив“ обяви с пост в социалната мрежа Facebook, че напуска партията и мястото на замлидер.

В същото време общинският съветник, избран с листата на коалиция „Съединени за Пловдив“, заяви, че остава в местния парламент.

Ето какво написа той:

Самият Георгиев не бе открит за коментар. Под тепето се свърза с лидера на партията Георги Титюков, който потвърди, че знае за решението на Константин Георгиев.

„В демократичните партии всеки има право на мнение“, каза Георги Титюков.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

  1. Начи продължава пушенето на пури в Империал или високата кула в Каменица. Абе бидона още 4 години ще е на ясла и ще го хрантутим. Той ходи където има файда – не го мислете. Толова ще го изпере – нали е ПР, ще го изкъпе и нагласи за нови избори

  2. крокодила напуска алигатора хахахах и двамцата за пандиза от години…кой ли ден ше им щракне кепенеца…

  3. Правилно решение .Титюка е време да се оттегли , но явно се е срастнал с изпълнителната власт . Кауза Пловдив , както и Съюз за Пловдив са вече в миналото .

  4. Коцето с професия общински съветник вече 20 години без файда и полза нищо не прави- тези скъпи пури трябва да се купуват. Как никой не го попита 20 години как се издържа със заплата на съветник – барабар с жена му и сме деца, три джипа, лов всяка седмица, пури всяка вечер и пр.

  5. Време беше да се махне от тоя боклук Титюкоффф. Заради него майка ми не може да излезе от блока. Инвалид е, а я излъга,че ще й направи рампа. И нищо.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина