АктуалноГрадътЕвалаНовини

Шефът на огнеборците в Пловдив излиза в заслужен отдих

Комисар Георги Мангараков се пенсионира. Кой ще поеме руля на Пожарната команда под тепетата

Дългогодишният директор на пловдивската регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Георги Мангараков се пенсионира днес. Новината беше съобщена по време на церемонията по награждаване на пловдивските огнеборци, победители в регионалния етап на тазгодишния националния конкурс „Пожарникар на годината“.

Наградиха най-добрите пожарникари на Пловдив

Трима пожарникари от пловдивската пожарна са победители тази година.

Това са гл. инсп. Васил Димов, началник на Първа РСПБЗН, началник сектора СОД Петър Петров и старши инспектор Йордан Михов -ръководител превантивна дейност. 

Очаква се мястото на комисар Мангараков да бъде заето временно от началника на Първа пожарна служба под тепетата гл. инсп. Васил Димов.

Комисар Георги Мангараков става директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ град Пловдив след спечелен конкурс в края на 2018 година.

Тържественото изпращане на комисар Георги Мангараков като директор на РДПБЗН Пловдив ще е днес след обяд в двора на Пожарната служба на ул. „Преслав“. След 34 години служба с чест и достойнство, поради навършване на 60 годишна възраст, той излиза в заслужена пенсия.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина