АктуалноБизнесБългарияВластНовиниРазследване

Парламентарната комисия за Панаира води изслушвания

Второто заседание на нарочно създадената Временна парламентарна комисия за която трябва да установи всички факти и обстоятелства свързани с поемането на пълния контрол на „Международния панаир Пловдив“ АД от предприемача и почетен консул на Руската федерация в Пловдив Георги Гергов от 2016-та година насам, ще се проведе днес, 27-ми януари – петък.

След първото си събиране във вторник, членовете на комисията гласуваха да извикат на изслушване лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, сегашния кмет и бившия кмет на Пловдив Здравко Димитров и Иван Тотев по казуса с Панаира, както и бизнесменът Георги Гергов, кмета на Варна, председателите на двата общински съвета и председателите на политическите групи в пловдивския местен парламент.

Сред поканените са още експремиерът Сергей Станишев, както и бившите икономически министри Румен Овчаров и Корнелия Нинова. 

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

 1. Ако искат да изслушат Зико, трябва да го върнат от почивка човека! Той се пече на плажа, те го чакат в парламента! Боли го фара за парламентарната комисия!

  1. „АКО ИСКАТ…“ казваш =АКО…= което е Голямо АКО

   Че те милите палавници ИГРАЧИ може и да не се отзоват на „покана“ а да си офейкат на командировка неотложна към Сейшелите (арх. Гергов -плаща). По граничната полоса със Сърбия растяли вкусни гъбки, казват, докато ДЮБАЙскио климат бил неподходящ за мощняци с малки черепи…

   ПО СВЕТА В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ СЪС *Р*ВОСЪДИЕ БЕЗ *Р*ВОСЛАВИЕ ТАКИВА РАЗСЛЕДВАНИЯ СЕ ПРАВЯТ

   1.ПРИНУДИТЕЛНО
   2.С ПРИЗОВКА, ПОД СТРАЖА
   3.ПОД КЛЕТВА
   4.НАКАЗАНИЕТО ЗА ЛЪЖА ДАЖЕ В ЗАПЕТАЙКИТЕ Е …ПЛАШЕЩО

   (г-н ГЕШЕВ, ало, БоБоТРИ съм…)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина