АктуалноГероите на деняЕвалаКриминалеНовиниСпортен Пловдив

Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футбол на МВР

Най-добрите футболисти сред униформените в МВР са пловдивчани! Пловдивските огнеобрци се окичиха с титлата на републикански шампиони на двудневно първенство в края на работната седмица. Турнирът се проведе на 18 и 19 април 2024 година в гр. Стара Загора, където девет футболни отбора от регионалните дирекци „Пожарна безопасност и защита на населението“ от страната си оспорваха първенството за купата на Републиката.

На финала, до който достигнаха два пловдивски отбора – на Пожарна и Полиция. Огнеборците под тепетата спечелиха първенството с резултат 4:1, като успяха да оберат и почти всички индивидуални награди.

Срещите от първенството бяха оспорвани и много емоционални, но преди всичко показаха изключителна колегиалност и завидно спортменство.

Щастливите шампиони позираха за снимка с купата, заедно с директора си – старши комисар Васил Димов, който присъства на финала и връчи индивидуалните награди на футболистите.

Нашата гордост са колегите от отбора на Пловдивската пожарна: Георги Рекин, Петър Петев, Стоян Здравков, Емил Аргиров, Никола Николов, Стефан Харлов, Петко Пинджев, Венцислав Изевков,Стефан Киков, Георги Лесев и Ивайло Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина