АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Никола Минчев за неявилите се в ОбС: Недостойна постъпка

Посланието, което неявилите се днес на работа общински съветници към събралите се в залата на местния парламент граждани е, че не смеят да ги погледнат в очите, смята народният представител и зам.-председател на парламента от Продължаваме промяната Никола Минчев.

Той присъства на днешната провалена сесия на Общински съвет заедно с колегата си Росен Костурков. Минчев подчерта, че мнозинство, което днес не дойде в пленарната зала, в дългосрочен и краткосрочен план, ще понесе своята политическа отговорност за действията си.

„Станахме свидетели на това, че едни общински съветници, които си дават сметка, че взимат решение, което е против интересите на града и жителите на Пловдив, не смеят да се явят на работа, за да отменят това си непопулярно решение. Това е недостойна постъпка- не се явяваш на работа, защото много добре си даваш сметка, че това, което правиш, не отговаря на задълженията ти като общински съветник, които са да се грижиш за интересите на града“, коментира пред Под тепето Никола Минчев.

Какво каза още той вижте във видеото:

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина