АктуалноБългарияГрадътЗабавлениеНовини

Мис Пловдив е подгласничка на Мис България

Вижте най-красивите неомъжени жени у нас по бански – ВИДЕО

„Мис Пловдив” София Папукчиева се класира сред четирите най-красиви госпожици на страната, на проведения снощи в столицата конкурс „Мис България 2022“.

Титлата спечели софиянката Александра Кръстева, а пловдивската красавица, „Мис Шумен” Никол Иванова и „Мис Бургас” Йоана Стефанова станаха нейни подгласнички. „Мис Варна” Яна Стоянова, получи титлата „Мис България интернешънъл”.

В надпреварата участваха 16 победителки в регионалните конкурси в цялата страна, подбрани от жури, с председател Ирина Папазова – организатор на конкурса. Те дефилираха в три кръга.

Вижте най-красивите неомъжени жени у нас по бански в следващото видео.

Красавицата от Пловдив е 20-годишна, висока е 1,76 см. От 6-годишна се занимава с художествена гимнастика. Завършила е СУ „Никола Вапцаров” в родния град и е студентка със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание” в ПУ „Паисий Хилендарски“.

София на състезание/ снимка Димитра Лефтерова

София споделя, че нейната страст е спортът, който през годините ѝ е помогнал да се изгради като дисциплинирана и отговорна личност. Тя работи като треньор в спортен клуб по художествена гимнастика, а нейните малки възпитанички я определят като лъчезарна и усмихната.

Мечтата на мис Пловдив 2022 е да отвори свой спортен клуб по художествена гимнастика.

Само преди 10-тина дни пловдивчанка спечели титлата Мисис България 2022.

В средата на октомври адвокат Силвия Величкова от Пловдив се класира сред най-красивите омъжени жени на континента – II-ра на Мисис Европа.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина