АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Христо Иванов за случилото се днес в ОбС: Това е позорно

„Това е позорно- двете фракции на Гергов тук ГЕРБ и бившето БСП, не се появиха на работа. Скриха се. Не мога да разбера защо ако е толкова хубаво това решение не застанат пред гражданите да обяснят колко е хубаво да се хариже пловдивския панаир на Гергов. Да застанат с лицата си зад това решение, а не да се крият зад фикусите“, коментира пред Под тепето съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след провала на днешната сесия в Общински съвет. Той присъства и на предното провалено пленарно заседание миналата седмица, в първия работен ден на годината.

Иванов подчерта, че Демократична България ще предприеме абсолютно всички действия, които позволяват законите, за да спре това решение. Политическото обединение ще пренесе битката и във Варна. Припомни още, че ДБ е инициирало и обявяване на Пловдивския панаир за паметник на културата.

„Политическата цена се качва. Тук кворум на общинския съвет нямаше, но Народното събрание бяхме близо до кворума. Казвам го иронично, разбира се. Двама зам.-председатели на Народното събрание присъстваха. Общественото внимание се качва и това е най-сигурната гаранция, че ГЕРБ ще платят политическа цена за това, което правят. Тук не става дума просто за някакъв терен. А за емблематично място за Пловдив. За място, което е в сърцевината на българската стопанска история от основаването на Третата българска държава. Това е тест за българската политическа класа за това ние готови ли сме не на приказки, а на практика, да спрем съмнителни действия, зад които се крие корупция и в които мирише на руско влияние. Готови ли сме да спрем или просто ще си приказваме, защото от това зависи дали ще решим и проблема с политическата криза на национално ниво“, коментира Христо Иванов.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

5 коментари

 1. Колкото и да ми е противен този московски кадър ,не мога да не се съглася с днешното му изказване. Естествено тук няма нищо пробългарско ,просто изпълнява своите задачи за масова дезинформация и разделение на българският народ поставени му от чуждо разузнаване.

  1. Будало, тия двете думи една до друга не вървят, все едно както

   ДЪРВЕН КАМЪК.

   (Ама нищо де, не се отчайвай, вече си се утвърдил из ПловдивОнЛАЙНА като недоиван мазолест РЕКТУМ)

   ((За твое сведение „аятоЛЛах“ се пише с две Л както и „аЛЛах“ или вие Шиити в Персия си имате други табиети?))

    1. кис-кис, ти май …като ущипана г-ца.

     Много ти е ясно как ТИ ГО НАТРЕСЕ НА ТРИ КАТА В КОСМАТИЯ ТИ МАЗОЛЕСТ РЕКТУМ, а? А?

     Не се отчайвай, ти си пишкай, някой може да те чете

     1. Ти ме четеш! Дори смело мога да заявя ,че коментарите ми са по-популярни от самата статия. Охтиката да те убие в гейски клуб дано!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина