Актуалновашите снимкиГрадътНовиниОбщина ПловдивПод лупа

Градини и паркове не позволява на Пловдив да забрави бурята

Цели дървета лежат съборени в най-големия градски парк в центъра на Пловдив – ГАЛЕРИЯ

Повече от 20 дни след снежната буря в града под тепета Общинското предприятие „Градини и паркове“ не може да се справи с последиците от бедствието.

В Цар-Симеоновата градина продължават да лежат възнак цели дървета, не просто скършени клони.

Наши читатели питат: „Докога?!“

Така ли ще действа новото ръководство на Община Пловдив и новата управа на ОП „Градини и паркове“?

Припомняме, че през седмицата от ОП-то заявиха за Под тепето, че Над 250 тона клони са събрани след бурята в Пловдив и се очакваше да приключат с разчистването на дърветата, паднали от бурята, до края на миналата седмица.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

3 коментари

 1. Абе, това вие – гражданите – сте много чувствителни, бе! Да критикувате можете, но да избирате подходящите хора за кметове и общински съветници, хич ви няма! Все на кухи лейки налитате! И предишните и сегашните никога не са вдявали от проблемите на Зелената система на Пловдив, а ОП“Градини и пяркове“ изцяло зависи от решаването на тези проблеми! Ама интересувайте се, бе госпожи и господа граждани! Има ли общинска структура“Зелена система“? Няма! Има ли компетентни специалисти по районните кметства? Няма! Има ли достатъчно квалифициран технически персонал и работници във въпросното предприятие? Няма! И самият Господ да му стане дирекор на това предприятие, на третия ден ще започне да си скубе косата… Ние-селянкте затова сме добре! Бог висока, цар далеко – на изчезване сме! Ама вие – внимавайте, бе!…

  1. Като ти изчетох търпеливо излиянието разбтах че драпаш за Нови БЮРОКРАТИЧЕСКИ звена в СелСъвета.

   За нава Дирейция.

   Или две-три.

   Да назначат Ландшафтни Ибженери, Лесничеио, Горски Зелено Строителство от Лесото.

   Чакай малко/

   Чакаш ли още?

   Има да чакаш

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина