АктуалноГрадътИзбор на редактораМненияНовини

„ГЕРБ + Гергов = Неочаквано добра комбинация“

Десетки пловдивчани се събират на протеста в защита на Панаира на пл. „Стефан Стамболов“ пред Община Пловдив

Множество пловдивчани участват на протеста пред сградата на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ в неделния ден. Около началния час 14:00 вече имаше десетки граждани с различни трансперанти. Сред тях имаше „ГЕРБ + Гергов = Неочаквано добра комбинация“, „Бойко, вразуми се – не подарявай Панаира“, „Панаирът е на пловдивчани“ и други.

Сред протестиращите има както множество граждани, така и представители на различни политически сили, независими политици и други. Пловдивчани заявиха, че ще търсят отговорност от Общинските съветници на утрешната сесия на местната власт.

Очаква се малко по-късно гражданите да тръгнат и на обичайното за такива протести шествие по Главната до площад „Съединение“.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. ти ТЪП ли си чак дотолкова, или
  само се преструваш на ТЪП,
  за да ни изкараш ТЪПИ и нас, останалите пловдивчани и …българи?

  Нация ТЪПУНГЕРИ?

  (Нация ПОСЛУШНИЦИ според Мики попа)

  1. Щом МЯСТОТО отредено за Международен Мострен Панаир от Града вече не е нужно за изложения, то логично е да се възстанови, сиреч

   ДА СЕ ВЪРНЕ НА ГРАДА.

   Г-н „арх.“ Гергов докопа с измама и ги ЗАКЛЮЧИ НЕДОСТЪПНИ най-ценни къщи в Стария Пловдив (което също трябва да се разследва ако се събудят заплатаджиите от Прокуратурата) и няма причини варненския му ортак Портних да наруши резолюцията на варненския СелСъвет

 2. НАТО може да завземе за базов лагер тия декари ако усетят че г-н арх. ГЕРГОВ, Почетен Консул на СССР предстои да настани своето „почетно“ консулато със НЕ-ПОЧЕТНИ ЗАДАЧИ (И НЕПОЧТЕНИ)

  1. Моля за правилно именуване от Журналята!

   АЗ СЕ НАРИЧАМ „арх. Гергов“ = бидейки дипломиран от „АКАДЕМИЯТА“ (не-акредитирана, частна, за баш-Будали) на мутро’полит’ик Миколайчик от болгаро-советската секта Б. П. „Ц“. във степен

   АРХОНТин!

   Я!

   (Пък че световната търговия се върти по интернета е вярно ДОНЯКЪДЕ, ала на мен ми се харесва квадратурата на това лесно местенце както и многото сгради, които ша цуна само с няколко подписчета и утрешното гласуване – пък вий си завиждайте…!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина