Час и половина преди официалното обявяване кметът се обърна към Петър Петров с “Уважаеми господин Областен управител“ (ВИДЕО)

Актуално Власт Градът Изпод тепето Новини

Здравко Димитров несъзнателно издаде новината по време на тържественото честване на 200-годишнината от рождението на Георги С. Раковски

Кметът Здравко Димитров несъзнателно издаде новината кой поема поста на губернатор на Пловдивска област час и половина преди официалното ѝ обявяване. Това се случи по време на тържественото честване на 200-годишнината от рождението на Георги С. Раковски в Пловдив на 14 април. В официалното си слово по повод кръглата годишнина Димитров, изреждайки в поздравлението си официалните гости, се обърна към нареденият втори в редицата Петър Петров от ГЕРБ с “Уважаеми господин Областен управител”.

Освен това леко го пререди и в протокола, според който първи се споменава председателят на Общинския съвет, тъй като е на избирема длъжност.

Вижте случката и словото в приложеното видео.

 

Това предизвика леко смущение у някои други присъстващи, което се изписа на лицата им.

Репортерите предположиха, че става дума за “пророческо” обръщение, тъй като за час и половина по-късно в Областна администрация бе насрочена пресконференция, на която се очакваше Каназирева да обяви, че избра парламента и да съобщи името на заместника си на “Никола Мушанов” 1.

Под тепето ви предаде на живо в социалната мрежа първото честване в Пловдив на първият голям български будител след Паисий и Софроний и национален идеолог на България, организирано от Инициативният комитет за национално отбелязване на годишнината, в който членува и градоначалникът Здравко Димитров. Очаквайте подробен репортаж.

Още по темата четете в статията Сълзи в Областна управа в последния ден на Дани Каназирева там.

Споделете ни във:

3 коментара за “Час и половина преди официалното обявяване кметът се обърна към Петър Петров с “Уважаеми господин Областен управител“ (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.