Каназирева избра парламента

Актуално Градът Избори 2021 Новини
Каназирева избра парламента

Областният управител Дани Каназирева напуска поста си и става депутат в 45-ото Народно събрание. Това става ясно от изпратена покана от кабинета ѝ към медиите.

Очаква се днес по обяд в Областна администрация Каназирева да оповести това публично и да аргументира избора си да бъде депутат от ГЕРБ-СДС в новото Народно събрание и напускането на поста областен управител.

Припомняме, че два дни след вота на 4-ти април тя излезе с обръщение към електората, в което благодари за подкрепата и доверието.

“Изключително съм горда с нашата област и с това, че над 130 хиляди жители отидоха до урните, въпреки че за първи път гласувахме при необичайни обстоятелства в условия на пандемия и с много неизвестни.

През изминалия месец се опитах да посетя колкото се може повече населени места, благодаря ви за гласуваното доверие и затова, че ни поставихте на първо място. Това за мен означава отговорност. ГЕРБ-СДС печели в 9 общини, сред които Родопи и Лъки. Благодаря ви! Благодаря и за оказаната ми лична подкрепа с близо 3000 лични преференции, без да съм водила такава кампания.

Винаги съм вярвала, че няма нерешими проблеми и когато институциите си вършат работата, резултатите са налице.” – написа областният управител в социалната мрежа.

Споделете ни във:

10 коментара за “Каназирева избра парламента

  1. аре и дано не се върнеш, та ева в неначесаната кранта гербаво-куманизова

  2. Именно, областните управители се назначават от правителството. Най много месец и оставаше на Дани като областен. Ама и парламента не се знае, колко дълго ще изтрае…

  3. Допреди месец друга песен пееше Здравка… “Много работа имам още на тази пост, не мисля за парламента”. Как един път не каза истината?!

    1. Тя от години драпаше да се вреди ето на този път се докопа до заветната мечта халал даи е новото амплоа с голямата пара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.