АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (21-23.12)

Този уикенд ще се подготвим за празниците с танци, музика и коктейли в любимите барове

21 декември

X2805 b2b Loudable at Groove

Посрещаме празниците с колаборация между двама артисти – x2805 и Loudable, в един ексклузивен b2b DJ set. Очаквайте модерна, танцувална селекция за душата и краката ви. Loudable e основател на нет-лейбъла Mahorka и е стар познайник сред любителите на електронната музика в Пловдив. Под своя псевдоним x2805 често остава незабележим за широката публика, но това изобщо не му пречи да доразвива своя музикален вкус и умения като диджей. Сетовете му са силно еклектични, като в тях присъства почти всичко – от ню-диско и афро до качествен дийп и прогресив хаус, а защо не и техно!

Groove Music&Art
21 часа

Krembo at BALLY CLUB

Този петък за ексклузивно парти в клуб „Бали“ се завръща добре познатият ни Krembo. Със своя дългогодишен опит сред белгийската ъндърграунд сцена, Krembo ще ни предложи своя специфичен и модерен звук от дийп хаус, мелодичен тек-хаус и техно, вдъхновен от лейбъли като Diynamic, Innervisions, Ellum, Afterlife, Pampa, Fryhide.

Клуб „Бали“
21 часа
Вход свободен

Enjoy the Darkness | Bar Fabric

На нас просто не може да ни омръзне да пием тъмна бира. Дойде време за четвъртата двойка препечени изкушения в бар „Фабрик“. Тази седмица фокусът се измества върху цвета и горчивината на пивото. Подготвили са ни английски портър с голямо количество ароматен хмел. Очаква се цветистите му нотки да се балансират с интензивния препечен аромат на черния малц. Второто изпълнение за вечерта е направено със залитане по шоколадовия малц, който пък ще балансираме с любими горчиви американски хмелове.

Бар „Фабрик“
18 часа

Rude Boy meets Funky Kid

Реге и хип-хоп отново ще се срещнат в „Петното“. С музиката ще се заемат Кирил Генов (PARAPITEK) и Иван Величков (Alphabet). На второто издание ще има двойно повече забава и двойно повече танци.

Петното на Роршах
22 часа

The Slick Beats by DJ Skill

С наближаването на коледните празници и големите трапези от бар „Пощата“ решиха да ни разтанцуват преди голямото пиршество. Затова са ни подготвили едно парти с неповторимия DJ Skill. Гответе се за много танци и усмивки, хубави напитки и незабравими емоции.

Бар „Пощата“
21 часа

Christmas Cocktail Tour

По Коледа старото занаятчийско кварталче отново е най-очарователното място в града – празнично и чудно украсено. Тази година разходките в Капана в дните и нощите около Коледа ще са още по-весели! В Gingertale, Barber&Cat, Anyway Social Bar и Multi Culti ще приготвят по един страхотен крафт коктейл с Monkey Shoulder на специална коледна цена!

21 – 25 декември

22 декември

Коледни музикални вечери в Eddy’s

Три съботи от месец декември Eddy’s Cafe and Food ви канят на греяно вино, яйчен пунш и домашни курабийки. На живо дуетът Гинка Радилова на цигулка и Момчил Ангелов на китара ще поддържат коледния дух с музика и песни, а вие не пропускайте да опитате празничните палачинки и сладкиши.

Eddy’s Café & Food
17 часа

Още събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина