Веси Бонева: Евровизия е антиимджова

Живот

Image title
Веси Бонева взриви клуб Пико снощи. Взриви и идеята за Евровизия, която е повече от спорна. Поп дивата изпадна в откровение преди блестящото си шоу в хитовия бар. Тя е категорична, че няма да участва в конкурса Евровизия, тъй като е антиимиджов. “Това не е конкурс, а сапунен сериал, в който нямам намерение да се включа. Всяка година надпреварата за Евровизия в България се превръща във все по-голяма подигравка с изпълнителите. Вместо да разполагаме с три месеца за подготовка, както е в другите държави, тук ти дават три седмици и ти казват: “Искаме песента за днес, а ако може и за вчера!”.Image title
Пародията е пълна и подозирам, че конкурсът ще е предрешен”, подчерта хубавицата
Парчето “Believe”, с което трябваше да се представи пред българската публика на 23 февруари по БНТ, ще бъде включено в новия й албум, а съвсем скоро ще стартират и снимките по видеоклипа му. Веси е завършила и най-новото си парче “If you want to touch me”, което е в любимия й хаус стил. Там пак и помага мъжът на сърцето й- музикантът Светлин Къслев.
Веси пя близо три часа. А в Пико, дето се вика, й е хвърлен пъпът. Image title

Това е родният ми град и го обожавам. Мъчно ми е, че няма повече заведения като “Пико”, които да дават шанс на поп-музикантите. Не искам да дискриминирам феновете на чалгата, но нека да няма дискриминация и към нас – прочитателите на поп, рок, хаус. За съжаление обаче съотношението на чалга и рок клубовете под тепетата е 100 към 1. Абсурдно е, разлютява се чаровницата.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.