Пловдивски младежи предлагат брак на непознати момичета (ВИДЕО)

Живот

27 дами получиха неочаквани предложения в центъра на града

Двама младежи развеселиха много пловдивчани, а други направо се изумиха. Момчетата от Nick and Alex Films решиха да направят социален експеримент, който се оказа изключително забавен. В рамките на няколко дни, те предложиха брак на 27 абсолютно непознати дами, а реакциите са най-различни. 

„Тъй като ние искаме да се занимаваме със създаване на клипове и фотография, решихме да правим забавни видеа, с които да градим опит. Искахме да направим готин и забавен клип, който да усмихне максимално много хора. Сетихме се за това и решихме, че ще бъде нещо забавно, на което хората биха се смяли, тъй като целта на Nick and Alex Films е да забавлява аудиторията. Към момента, в България се оказва, че сме едни от малкото, които снимат такъв тип клипове и ги качват в интернет. Целта ни е да улавяме естествените реакции на хората в различни ситуации.“, споделя един от инициаторите, Николай Христев.

Момчетата споделиха още, че във видеото са монтирали само най-успешните и забавни предложения, които са заснели сами. „Със сигурност, най-забавният момент  беше с предложението за брак по време на хорото. Много хора решиха, че е реално предложение за брак и реагираха наистина страхотно“, допълват още момчетата.

 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.