ЖивотЗабавление

Металика, KISS и Slayer може да забият на Hills of rock 2019

И с трите банди се водят преговори за участието им във фестивала догодина

Евлоги Георгиев

Джеймс Хетфийлд може да се завърне в Пловдив след 20 години   Снимка от Владимир ЯневМеталика, KISS и Slayer вероятно ще бъдат част от звездите на  Hills of rock 2019, научи Под тепето. И трите култови банди са в активна фаза на преговори с организаторите на фестивала София Мюзик Ентърпрайсис и шансът да ги видим и чуем на живо в Пловдив е значителен, довериха ни наши източници от промоутърските среди. Очаква се догодина Hills of rock да е най-мащабен досега, като за Металика се заговори още с края на тазгодишното издание. При това напълно резонно. Джеймс Хетфийлд и компания обявиха мащабното си турне през 2019-та, като не е тайна, че България е една от любимите им концертни дестинации в последното десетилетие. Въпросът е обаче къде точно може да бъде организирано шоуто на Металика, тъй като се предполага, че бандата може да събере над 50-60 хиляди фена при един евентуален концерт тук.

Преговори се водят още с KISS и Slayer. И двете банди също са на турне в годината, когато Пловдив е Европейска столица на културата. Съвсем наскоро култовите американски музиканти от KISS обявиха, че планират най-големия си световен тур досега. С което заявяват, че ще приключат с живите си изяви и ще кажат сбогом на почитателите си. Неслучайно турнето им носи името” The End of the Road”. KISS няма да се замислят за концерт в България ако получат добро предложение, тъй като на първото им шоу у нас преди години музикантите бяха посрещнати като богове.

В полезрението на организаторите на Hills of rock за знаковото издание догодина са още няколко банди, които обявиха турнета през 2019г.- Деф  Лепард и Смашинг Пъмпкинс. Меломаните пък мечтаят да видят на живот в Пловдив Foo Fighters и Arctic Monkeys.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина