БългарияЕвалаЖивотЗабавлениеНовиниСъдТемида

Темида дари радост на тракийци

Алея с декоративни дръвчета засадиха съдии и служители от  Апелативен съд – Пловдив

Алея с декоративни дръвчета засадиха магистрати и служители от Апелативен съд – Пловдив.  Те се включиха в инициативата за залесяване на територията на район „Тракия“, като допринесоха за създаване на зелена площ с детска площадка пред бл. 42.

Фиданките са закупени с лични средства от съдии и служители на съда. Това е поредната инициатива от Седмицата на отворените врати на Апелативен съд – Пловдив, посветена на Деня на Конституцията, юриста и съдебния служител и 140-тата годишнина от приемането на Търновската конституция. Акцията по залесяване се превръща в  традиция, началото на която бе поставено миналата година, когато съдии и служители засадиха алея от чинари във връзка с честването на 20-годишнината от възстановяването на Апелативен съд – Пловдив.

Кметът на  район „Тракия“ Костадин Димитров поздрави съдиите и служителите за  идеята за залесяване на терена. „ За пореден път дадохме своя принос за това Пловдив да стане по-зелен град“, каза Магдалина Иванова – председател на Апелативен съд – Пловдив.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина