ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Тотев: ГЕРБ гарантира стабилното управление на Пловдив

Уважаеми пловдивчани,

Image title
Благодаря на всички граждани, които на 23-ти октомври упражниха своето право на вот, на пловдивчани, които гласуваха за развитие чрез промяна. Благодаря за подкрепата на всички политически, спортни, юридически и граждански формации, които през изминалата седмица ми дадоха своята подкрепа.

След първия тур на местните избори ГЕРБ е първа политическа сила в Общинския съвет и печели най-много мандати – 19. На Пловдив му е нужен кмет със стабилна подкрепа в Общинския съвет, който да гарантира изпълнението на управленските политики и да върне града на мястото, което заслужава, а именно икономически и културен център на България.

ГЕРБ има това мнозинство и аз съм сигурен, че пловдивчани тази неделя – 30 октомври, ще направят разумния избор с № 2 в бюлетината и ще гласуват за бъдещото развитие на Пловдив.

Иван Тотев – кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив

Росен Плевнелиев: Иван Тотев е работлив и интелигентен млад човек, който ще даде всичко за Пловдив

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев е един млад и работлив човек, който идва от реалния свят, който не е политически отглеждан от 20 години и не е част от партийна номенклатура.

Това е Иван Тотев – един работлив, умен, интелигентен млад човек, който ще даде всичко за града си.

По същия начин на национално ниво аз се боря като същия млад, интелигентен, работлив човек, който иска да даде всичко от себе си за президентската институция, за бъдещото на България – достоен член на европейската общност.

Много си приличаме с Иван Тотев, че и двамата идваме от реалния живот. Ние сме този тип нови политици на България, които ще дадат шанс най-после да забравим миналото, да затворим 20 години преход, да се хванем и да работим здраво за една европейска, модерна и достойна България.

Росен Плевнелиев – кандидат на ПП ГЕРБ за президент на Република България

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина