ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под лупа

В следващия общински съвет: Стари кучета, юристи, бизнесмени

Image title
Пъстра ще е палитрата откъм профили на старейшините в следващия общински съвет. Стари политически кучета, юристи, спортни деятели, бизнесмени ще трябва да защитават интересите на пловдивчани и Пловдив. В ГЕРБ групата влизат няколко интересни имена. Освен бившите вече рай кметове, които при победа на Тотев може и да запазят кабинетите си- Райна Петрова и Петър Петров, влизат опитните вече старейшини Александър Държиков, Димитър Атанасов, Павлинка Кацарова и прочие. Изненадите са собственикът на строителен хипермаркет Рила Иван Вичков, лекарят  Петко Недев, настоящият шеф на РДНСК Димитър Кацарски, 
При ВМРО-НИЕ изненади няма. Те са на принципа „Има място за старите политически кучета”. Втората в листата Лилия Учкунова ще е категоричната ветеранка в следващия общински съвет, а там са още досегашният председател Илко Илиев, стрелецът Камен Шишманов и напористият младок Слави Георгиев. НДСВ също влезе в пловдивския общински съвет с шефката на жълтите под тепетата Мариана Димитрова- Гичева, която си спечели челно място в листата на НИЕ след царската подкрепа за Славчо. 
Новите при БСП са топ хирургът Красимир Мурджев. Той е човекът, който спаси няколко човешки живота след касапницата с рейса на магистрала Тракия през пролетта. Той прие като дежурен лекар тежко ранените от „скалпирания” автобус по линията София-Бургас. В Съюз за Пловдив влизат Дани Каназирева, бизнесменът Владимир Кисьов и образователната специалистка Вихра Ерамян. Архитекти и адвокати ще бачкат за Пловдив в ОбС в следващия мандат от Земеделски съюз Александър Стамболийски. А екс милиционери като Руси Панчев ще играят за Атака. В листата на Волен, на трето място, бе и бивш ортак на Николай Бареков- мелничарят Христо Андреев. Малко не му достигна обаче да влезе в съвета. ВМРО-БНД пък ще представя бившият вече кмет на Тракия Гиньо Матев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина