ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Само за студенти: Напиши мото и пътувай 12 дни в Европа

www.mediacafe.bg

Image title
Най-голямата студентска фирма за туризъм и приключения „Бюро Пълдин“ подарява 12 дни в Европа на този, който даде най-ефектното и интересно мото за лято 2012. Това, което трябва да направите е само напишете своята идея на страницата на организацията  в социалната мрежа Facebook и после да се погрижите максимално много хора да я харесат. При щастливо стечение на обстоятелствата може да си спестите 370 евро и да обиколите Франция, Италия и Испания заедно с още стотици свои връстници.  Миналата година българска група от около 350 стидента се присъедини към свои колеги от Сърбия (над 2 000 човека) и заедно създадоха една незабравима екскурзия изпълнена с много емоции. Даваме ви един жокер, за кого може да гласувате, ако не може да измислите свое мото. Примерът е от страницата на Adventura и e на Стоян Недялков: „Черно дробче съжалявам, но за Испания заминавам!“, както и на Георги Кючуков: „Имам аз една мечта, в барселона да отида, катедралата да видя,сангрия да пияи от танци да се разбия“. Вижте условията на играта „МОТО на Екскурзии 2012“

 

1. Да хареса facebook страницата ни ADVENTURA by Бюро Пълдин – студентски парти екскурзии.

2. Да напише МОТО за Екскурзии 2012 на стената на facebook страницата ни ADVENTURA by Бюро Пълдин – студентски парти екскурзии.

3. Да покани свои приятели, които да гласуват за неговото МОТО, написано на facebook страницата ни ADVENTURA by Бюро Пълдин – студентски парти екскурзии, чрез „LIKE“.

 

Срок на надпреварата е в два етапа:

 

Първи от 10.10.2011 г. до 24:00 ч. на 15.11.2011 г. – класират се първите 10 с най-много гласове!

Втори от 00:00 на 16.11.2011 г. до 24:00 ч. на 20.11.2011 г. – класира се първият с най-много гласове!

 

Награда:

 

Бюро за туризъм и приключения „Пълдин“ ООД ще награди победителя, с най-харесвано МОТО (най-много получени „LIKE“-ове), с 12 дневна екскурзия в Европа – Средиземноморско приключение + РИМ.

 

*  Победителят не може да получи парична равностойност на наградата си.

* Бюро за туризъм и приключения „Пълдин“ ООД си запазва правото да променя срокове на надпреварата, като промените ще се публикуват на facebook страницата ни ADVENTURA by Бюро Пълдин – студентски парти екскурзии.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

 

СНИМКИ от ADVENTURA 2011 by Бюро Пълдин

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина