ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

100 статисти под кръстосан огън на летище Пловдив

Всеки втори край терминала с автомат, Крумово стана измислена държава за Непобедимите 2
Масово въоръжение край летище Пловдив
Масово въоръжение край летище Пловдив
Над 100 статисти тичат от изстрелите край летище Пловдив за снимките на Непобедимите 2. Пукотевицата, разбира се, е само звуков ефект. Куршуми не хвърчат, въпреки, че всеки втори от екипа на супер продукцията е въоръжен с автомат, който изглежда досущ като истински. Въоръжените мъже охраняват аеропорта на измислена държава, където ще се развива част от действието на жестокия екшън. На паркинга се вее знаме в синьо и млечно зелено, а върху регистрационните номера на иначе пловдивски коли блести гербът на виртуалната страна, в която Слай Сталоун и компания ще раздават справедливост. Част от статистите получават последни инструкции преди снимките
Част от статистите получават последни инструкции преди снимките
Шефът на статистите Александър Косев
Шефът на статистите Александър Косев
Image title
Image title
Последни приготовления преди снимките
Последни приготовления преди снимките
Флагът на измислената държава се вее над Кугъра
Флагът на измислената държава се вее над Кугъра

С тези джипове се движи Арнолд Шварценегер
С тези джипове се движи Арнолд Шварценегер

Снимките днес стартираха вътре в терминала. На обяд камерите се преместиха на паркинга, където е кацнал военен Кугър. Именно въртолетът е основният декор на снимките край Пловдив. Той не лети, но въпреки това в кабината има трима професионални пилоти. От него изскачат екшън героите преди голяма престрелка, в която участват и статистите. „Като чуете стрелба, тичайте панически в различни посоки и се крийте зад колите. Само не тръгвайте към хеликоптера, тъй като пукотевицата ще идва от там”, обясни шефът на статистите Александър Косев, по-известен като д-р Филипов от култовия БГ сериал „Клиника на третия етаж”. Хората от масовката взимат по 30 лева за снимачен ден. Но не парите са ги мотивирали да участват в касовия екшън. Цял живот ще се хваля, че съм се снимал със Слай, Брус Уилис, Арни, Джейсън Стейтън, Долф Лундгрен, Чък Норис и Жан-Клод. Това се случва веднъж в живота, коментира възпитаник на езикова гимназия. Тук съм заради сина си. Това са любимите му актьори и все още не може да повярва, че е на няколко метра от тях, обясни млад татко, който държеше наследника си за ръка.
Четири пожарни и четири линейки се грижат за безопасността и здравето на звездите, екипа и статистите. Около летището има много полиция, а частни гардове бранят знаменитостите и се грижат за безпрепядственото протичане на работния процес.
Този филм се случва веднъж в живота, тъй като всички екшън икони през последните 30 години се снимат в обща сцена, каза процудентът Лес Уелдън, който също бе на летището. Любимият на Диана Любенова уточни, че аеропортът е избран, тъй като условията за снимки са чудесни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина