ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под лупа

Търновалийски с офис на фонтана пред общината

С номер 8 БСП поиска Пловдив от Центъра днес
Георги Търновалийски открива новия си офис
Георги Търновалийски открива новия си офис
Червеният кандидат за кмет Георги Търновалийски има нов офис. До 23 октомври, когато е местният вот, един от основните претенденти за кабинета на градоначалника, ще работи в конструиран днес временен кабинет на пъпа на града, край фонтана пред общината. Офисът бе отворен днес и веднага се превърна в хан- вътре се нафрашкаха поне 200 души в рамките на два часа. Кабинетът е отворен за граждани, за червени симпатизанти, за хората от листата на столетницата. Там често ще се подвизава и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов. Именно неговият псевдоним носи името на времената работна зона- ИНТЕР@РТ КАФЕ ЛАМБО. Интернетът вътре е безплатен, има еспресо и умопомрачителни млади социалистки. Какво по-хубаво, отбелязаха посетители на клуба днес. Image title
Image title

Официалното откриване бе насрочено за обяд. Там бе целият елит на БСП под тепетата. Как¬во ис¬ка¬ме ние, ко¬и¬то има¬ме чест¬та и от¬го¬вор¬ност¬та да бъ¬дем граж¬да¬ни на Плов¬див – най-ста¬рия жив град на Ев¬ро¬па? По-ви¬со¬ко ка¬чес¬т¬во на жи¬вот, по¬ве¬че въз¬мож¬нос¬ти за труд и ре¬а¬ли¬за¬ция, с тези думи лидерът на пловдивските социалисти Атанаска Тенева откри ИНТЕР@РТ КАФЕ ЛАМБО. Червените обявиха, че тръгват към победа на изборите с бюлетина номер 8.
Имам ясен план и точни стъпки как да стане Пловдив такъв какъвто го искат пловдивчани – с повече инвестиции, с повече бизнес, с повече работни места, с повече възможности за младите, очерта стратегията си кандидатът за кмет на левицата Георги Търновалийски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина