ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Власт

Любо Чука разхожда мускули на Каваците

Image title
ММА боецът Любо Чука намери заместител на пренаселения Слънчев бряг. Звездата на свободните боеве Любомир Симеонов, известен и като пенсионирания гард на Таки, разхожда страховитите си татуси върху още по-страховитото си мускулесто тяло на плажа на Каваците. Под тепето щракна грамадата на един от новите барове, пръкнали се този сезон на прекрасната плажна ивица след Созопол. Гигантът си е заплюл най-скъпарското и накипрено плажно заведение, точно срещу стария хотел Каваци. Бяга от слънцето под сянката край бара и пие безалкохолно с не по-малко яки и татуирани авери. Всъщност, въпреки вида си, Чука се старае да не се натрапва. Крие част от телесните си рисунки под сива тениска.
Нашият шпионин на място не регистрира присъствието на Преслава около Любомир Симеонов. Което донякъде опровергава слуховете, че двамата са се загаджили, което и самата фолк певица направи наскоро.
Колкото до Каваците… Къмпингът, в едно със Смокиня и бившето Веселие, са замязали досущ на Слънчев бряг. Тълпите по плажа са огромни, трещи чалга, дюните не се виждат от всевъзможни капанчета и кръчми, караваните са на изчезване, а брегът е осеян с грозни жълти чадъри, брандирани от Лидъл. Мястото не е същото и никога няма да бъде, стари къмпингари. Image title

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина