ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под лупа

Нови 9900 лева от благотворителната акция на Рефан в галерия Пиронеса

Георги Найденов награждава Ангел Попов
Георги Найденов награждава Ангел Попов
Нови 9900 лева бяха събрани в благотворителната изложба в памет на Стефан Попов в галерия Пиронеса. Пет платна на известни наши автори бяха продадени във втория ден от инициативата, организирана от Рефан и Ангел Попов, която има за цел да помогне на детската хирургия към УМБАЛ Св. Георги. Призоваваме всички хора с големи сърца да дойдат и да купят или картина, или бутикова свещ, за успеем да ремонтираме най- старата детска клиника, призоваха от козметичния гигант и галерията.
На откриването на изложбата Георги Найденов, оглавяващ фондацията Помогни на нуждаещите се”, връчи награда за личен принос и гражданска активност за подкрепа в общочовешки каузи с почетен медал за добротворчество „Партньори за хуманен свят” на Ангел Попов. Така младият управител на Рефан уверено тръгна по стъпките на баща си Стефан Попов не само като един от значимите български производители, но и като щедър дарител и спомоществувател на значими обществени каузи.
За първи път духовността взе връх. Image title
25 години съм хирург и никога не съм била развълнувана както сега, сподели доц. Стефанова, завеждащ детската клиника. Тя разказа как младият собственик на „Рефан” е дошъл сам в отделението и предложил дарението и ремонта на клиниката.
Още на откриването на изложбата се събраха 18 хиляди лева. Каузата на Рефан подкрепи и тенис ракета №1 у нас – Цвети Пиронкова. Дошлите въодушевено купуваха картини от личната колекция на покойния създател на козметичния гигант, между които и творбата на Енчо Пиронков за 4 500 лв. Image title
Експозицията под надслов „Нека хората с добри сърца да помогнат на нашите деца“ продължава до 15 ноември и ще даде възможност и на други да помогнат на най-малките пациенти в града под тепетата. Всеки закупил картина може да се откаже от покупката си и да дари картината отново за последваща покупка в името на каузата, обявиха от галерия Пиронеса.
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина