ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Вкусът на градаЗабавление

Mood for food Street Fest – незабравимо кулинарно преживяване

Пространството на площад „Централен” ще се превърне в гигантски ресторант на открито и грандиозен празник за всички ценители на вкусната храна и качествените изживявания

До първото издание на най – вкусния фестивал под тепетата остават броени дни, а всички ние сме затаили дух в очакване на едно незабравимо кулинарно преживяване.

Храната ще бъде в центъра на всичко в периода 14 – 16 септември 2018 година, а тя най – добре се съчетава с музика и любимите ни артисти. Програмата ще предложи по нещо за всеки вкус и ще съчетае разнообразни рецепти и аромати от различни части на света. 

Разхождайки се, ще усетите изкусителния аромат на прясно приготвен сочен бургер. Отсреща – студена пенлива бира, която идеално допълва перфектния кулинарен тандем. Измежду пикантните изкушения и неустоимите десерти ще попаднете на escape room. Докато си похапвате автентична пица, направена от световен шампион, ще можете да чуете и любима BG банда. Освен това ще има чаши, пълни с вино, уъркшопи, гофрети и какви ли не десерти. В общи линии – съвършената наслада за всички сетива.

Философията на организаторите е да създадат събитие, което включва: наслада от храната, споделяне на преживяването и забавление с любимите хора.

Някои от участниците са добре познати на пловдивската публика като най – популярния бирен бар под тепетата Котка и Мишка  които ще бъдат там с неустоима селекция от крафт бирите си, както и сладкарница „Молле”, които ще ни изкушат с неустоими сладкиши. Няма да липсват и ръчно направени шоколади, както и богат избор от веган десерти.

Впечатляващи готварски презентации са подготили някои от най – известните имена на българската кулинарна сцена и ще очакват всички желаещи да сътворят заедно едно неустоимо ястие. Водещ на предаване по „24 kitchen”, един от участниците в последния сезон на „Мастършеф”, пица мастър са само малка част от шеф – готвачите, които ще презентират уменията си в специално обособена зона и ще ви научат на тънкостите по приготвянето на любимите си рецепти.

Готови ли сте да се потопите в кулинарната наслада?

Повече информация може да намерите на уебсайта на събитието: www.moodforfood.bg, както и на страницата им във Facebook.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина