ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КултураНовини

Сайтът на ГХГ–Пловдив с шанс да стане „Сайт на годината – 2024“

В надпреварата участват 159 сайта в 16 различни категории. Порталът на пловдивската галерия се състезава в категорията на институционалните уеб страници

Новият сайт на Градска художествена галерия – Пловдив https://www.galleryplovdiv.com/bg, който се радва на голяма посещаемост отстрана на български и чуждестранни потребители, е включен в националния конкурс „Сайт на годината 2024“, гласуването за който стартира на 4 октомври.

В надпреварата участват 159 сайта в 16 различни категории. До 31 октомври всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от 61 признати експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. А на 5 ноември ще бъде награждаването на победителите, които ще получат престижното отличие „Сайт на годината“, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда.

Галерията се състезава в категория „Институционален сайт“ в конкуренция с още шест уеб страници.

В гласуването до 31 октомври може да участва и всеки желаещ. Ще се радваме да ни подкрепите и вие, като дадете своя глас онлайн в страницата на конкурса https://bgweb.bg/s/votepublic/#vote.

Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България, да се покажат стойностни проекти в различни области, да се промотира работата на талантливи български дизайнери и програмисти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина