ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Ботев ПдКриминалеЛоко ПдНовиниСъд

Двама ултраси на Локо, били фен на Ботев, отиват на съд

Побоят станал пред бар, след като му причинили множество кръвонасядания по главата и тялотого, привъжениците на противниковия отбор го оставили гол и избягали

РП – Пловдив е повдигнала обвинение срещу подсъдимите И.Е.С и В.И.А. от гр. Пловдив за извършено от същите престъпление по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130, ал.2 р.чл. 20, ал.2, вр. ал.1, за това, че на 15.06.2019 г. в гр.Пловдив, като извършители и в съучастие с неустановени други извършители, по хулигански подбуди са причинили на С.Р.Ш. от гр.Пловдив лека телесна повреда, изразяваща се в множество кръвонасядания по главата, тялото и десен горен крайник, охлузване на дясното коляно, оток на дясна гривнена става, довели до болка и страдание без разстройство на здравето.

Подс. В.И.А. към датата на деянието – непълнолетен, е обвинен и за причиняване на лека телесна повреда на друг пострадал С.К.К., изразяваща се в контузия на главата с разкъсно – контузна рана в областта на челото, довела до разстройство на здравето извън случаите на чл.128 и чл.129 от НК – престъпление по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130, ал.1 чл.63 ал.1 т.4 от НК.

По данни в Обвинителния акт пострадалият С.Р.Ш. на 15.06.2019 г. бил излязъл с двама приятели вечерта и бил облечен с черна тениска с щампа, изобразяваща емблемата на футболния клуб „Ботев Пловдив“, както и с къс панталон, също носещ отличителни знаци на футболния клуб.  Тримата били пред бар, находящ се в гр.Пловдив, когато движението им било спряно от двамата подсъдими, които те не познавали. Подсъдимите се насочили  към пострадалия, подразнени от това, че същият бил с фланелка на „Ботев Пловдив“. Започнали да го дърпат, крещели да се съблича и започнали да му нанасят удари с ръце – юмруци и шамари в областта на главата. В това време от бара излезли още около десетина млади мъже, които били облечени с фланелки на футболен клуб „Локомотив Пловдив“, които се присъединили към подсъдимите и всички задружно започнали да нанасят удари с крака и ръце по тялото на пострадалия С.Р.Ш. Принудили го да свали фланелката и късите си панталони, издърпали му дрехите и избягали в различни посоки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина