ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Международният формат TEDx пристига за първи път в Пловдив

Основната тема на форума ще е посветена на единството между българските и европейските градове

TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. 

За първи път платформата стъпва и на пловдивска сцена на 23-ти април в Драматичен театър Пловдив, където едни от най-известните български личности ще споделят на широката аудитория своите възгледи и идеи.

TEDxPlovdiv е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота. 

Общата тема “Together” символизира съвместните усилия на организаторите на формата, между различните градове в България, между общността TED и в Европа. В днешното индивидуалистично общество, обединението на хора, идеи и култура, е важна мисия. 

Събитието е целодневно, а по условия на формата, всеки гост-лектор ще представи своята тема в рамките на 18 минути. Лектори ще бъдат едни от най-изявените български имена: Владо Николов, Георги Бърдаров, Максим Бехар и още много интригуващи музиканти, писатели, изследователи и предприемачи! Ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите. 

Билети и пълна програма за събитието: http://tedxplovdiv.com

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Поредната изгъзица на агитките комплексирани на мегалоМания „СТОЛИЧНА“ в услуга на престъпния ИМПЕРИАЛист индж. Иб.Т. и на неговите гавази от „Пловдив За Едно“ (а не за ТРИ)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина