ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Изненадваща среща събра на едно място пловдивчанката Румяна Атанасова и холивудския актьор Никълъс Кейдж

Бившият главен експерт по културата пътува в един самолет с кино звездата

Паулина Гегова

Животът е причудлив и неразгадаем. Склонен е да те хвърли в неочаквани води. Никога не знаеш какво ще ти се случи и кого може да срещнеш. Точно това се е случило и с Главния експерт по култура от предишното Народно събрание Румяна Атанасова.

Когато ПР-ът на Славчо Атанасов се е качила на самолет от летището във Виена за Ню Йорк, едва ли е предполагала, че може да се натъкне на холивудската звезда Никълъс Кейдж. Но както казахме, за Съдбата граници няма.

Румяна Атанасова лети за далечна Америка, за да прекара великденските празници с дъщеря си, която работи в тамошна новинарска корпорация. Колкото до Ник, той явно се завръща у дома. Вероятно всички пътници са пожелали да се щракнат с него, или поне по-смелите. И макар че на актьорът сигурно му е дотегнало от публичност, той не е отказал снимка с пловдивчанката.

Съвсем наскоро, Кейдж посети и България, като остана за месец за снимките на новия си филм “Two eleven”, а явно страната ни го следва по петите, макар и не нарочно. Може би точно заради хубавите спомени, които са останали от престоя му, популярният актьор се е съгласил на въздушното селфи. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина