ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Вкусът на градаЗабавление

Пловдив е домакин на престижен уиски фестивал

По време на фестивала ще се провеждат Майсторски класове и уиски дегустации за напреднали

На 12 и 13 май 2017 година ще се проведе първият WHISKEY FEST PLOVEDIV. Стотици марки уиски от Шотландия, САЩ, Ирландия и дори Япония ще гостуват в хотел Империал.

Нарастващият интерес към малцови и смесени уискита от висок клас събира все повече последователи в България. През последните пет години ежегодният Уиски Фест в София обединява вносители, почитатели, колекционери и уиски ентусиасти в най-голямото уиски събитие в Централна и Източна Европа.

Организаторите на този престижен форум избраха Пловдив за пролетна столица на фестивала и основаха марката WHISKEY FEST PLOVEDIV. В града уиски културата е добре позната. Няколко специализирани уиски барове и магазини предлагат богат асортимент, както от популярни, така и от нишови и редки марки. Дегустациите, които се провеждат почти всяка седмица, разширяват приятелския кръг и познанията за „водата на живота“.

Билети за предстоящия WHISKEY FEST PLOVEDIV се предлагат предварително онлайн чрез TicketLogic BG на https://www.ticketlogic.bg/whiskey-fest-plovediv/29374 и всички уиски почитатели могат да се възползват от 10% отстъпка до Великден. След това билетите ще са на стойност от 20.00 и 30.00 лв.

Еднодневен билет включва професионална дегустационна чаша, 6 уиски кредита и бутилка вода. Двудневен билет включва професионална дегустационна чаша, 10 уиски кредита и вода. Уиски валутата се разменя за дегустационни драмове – мерната единица на фестивала, която е равна на половин унция или 15 милилитра уиски еликсир.

По време на фестивала ще се провеждат Майсторски класове и уиски дегустации за напреднали в уиски бара на хотела-домакин The Whisky Library. Лекторите – родни и международни уиски експерти, ще обогатят познанията на гостите, ще споделят тайни и ще развенчават митове.

Новини и повече информация за предстоящия празник WHISKEY FEST PLOVEDIV може да намерите на страницата на събитието във Фейсбук Whiskey Fest Plovdiv.

На събитието се допускат само лица, навършили 18 години.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина