ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

H&M отваря на Главната след месец

Бившият Нар-Маг приема феновете на марката от 28 ноември

H&M отваря втория си магазин, на Главната, след по-малко от месец. Бившият Нар-Маг ще е новият търговски комплекс на марката. Той ще отвори врати на 28 ноември, в 11ч. „Отварянето на магазин на тази прекрасна локация ни прави изключително щастливи и горди. Ангажиментът ни непрекъснато да надхвърляме очакванията на своите клиенти е и наша силна страна, затова ще продължаваме да предлагаме мода и качество на най-добра цена и по устойчив начин. Щастливи сме също така, че магазинът е разположен в прекрасна сграда с голямо историческо и културно наследство“, сподели Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

Брандът ще отпразнува отварянето на най- новата си локация, като предложи на първите си 100 клиенти карти- ваучер на стойност 20 лв. Подаръци са предвидени и за всяка покупка в рамките на целия ден. 5- етажният магазин, разположен на обща площ от 2 252 кв. м., ще предлага колекции за жени, мъже и деца. Ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10:00 ч. до 21:30 ч.

Този сезон в H&M е вдъхновен от бохемския стил и градската елегантност. Цветовете, които преобладават, са сиво, синьо и черно, а основни модели са вдъхновени от стила на 80те. Клиентите в Пловдив ще имат възможност да се възползват и от инициативата за събиране на стари дрехи. За всяка торба с ненужен текстил, върната в магазина с цел да бъде рециклирана, клиентите получават ваучер за отстъпка. С тази програма H&M цели да затвори цикъла на производство на дрехи.

Това е 18ти магазин на марката у нас. 2 седмици преди Пловдив, H&M ще отвори първи магазин в Сливен.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина