ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

10 причини да се срещате с творец

Творците са състрадателни и с яростен жар откриват красота в почти всичко на тази земя – не ви ли звучи като добър улов?

Все пак, как един подобен индивид би могъл да убеди когото и да било, че под пластовете боя, безсънни нощи, лудите работни истории за клиенти с лош вкус и най-вече – ужасният стереотип, че творците са мрачни хора, че именно тези хора са перфектните създания за една връзка? Е, тук се намесваме ние! Заповядайте цели ДЕСЕТ причини защо да се срещате с творец, би било най-добрата идея в живота ви.

1.Те са страстни.

Всички знаем, че апатичните връзки са меко казано скучни. Именно заради липсата на радостни моменти, повечето от тях завършват с раздяла. Вероятно фактът, че творците винаги търсят вдъхновение или търсят с кого да споделят красотата на ежедневието, ги прави толкова страстни натури. Докато си във връзка с подобен тип човек, обещаваме, че ще забравиш какво е това да ти липсва страст, светлина и любов. Творците са препълнени с тези неща ( и са винаги готови да ги споделят със своята половинка).

2.Те са умни!

Паралелно с чувството си за хумор и добрия външен вид, интелектът застава гордо на върха, когато става въпрос за желани качества в една половинка. Творците се занимават с безбройни неща. Те трябва по цял ден да разрешават проблеми – от претенциозни клиенти до поправянето на творба, която тотално е разбила представите за завършен вид. Ако се срещате с творец, то можете да бъдете сигурни, че до вас не стои  някой глупчо.

3.Ще бъдеш тяхна муза и ще виждаш отражението си в техните творби.

"Ако писател се влюби в теб, ще се превърнеш в безсмъртна. Ще бъдеш неволното вдъхновение на цял хаос от разпиляно мастило.” – това не е просто цитат, а факт и не се отнася само за писателите. Вие ще сте безсмъртни в запълнени от цветове платна, във филми и фотографии. Всеки творец мечтае за своята муза, която да му дава вдъхновение във всеки един миг – представяте ли си точни вие да сте това? Нищо чудно пък артистичната ви половинка, да се превърне в музата на вашата усмивка.

Всички причини може да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина