ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Възпитаниците на езиково училище Максимум получиха дипломи на стилна церемония

Гордеем се с децата, защото се справиха с изключително предизвикателство, казват от школото

Image title
По червен килим минаха възпитаницитe на езиково училище Максимум снощи, за да получат  дипломи на официална церемония в хотел Тримонциум. Малките звезди бяха заслужили връчването на документ за успешното си преминаване на най-трудния тест по английски език. Тяхната ръководителка, приятелка и възпитаничка Антония посрещаше един по един преминалите през изпитанието.
Отлично се справиха! Тестът е много труден. По-труден от Кеймбридж, защото е контекстуален. С разбиране, а не с А,Б,С, с доста уловки. Малките деца, явявайки се на изпит, имат емоционален момент, леко са стресирани. Но въпреки това нямаме нито един човек, който не се е справил с изпита. Което е нашата основна Image title
гордост. Знаем естеството на теста  и знаем, че не е лесно. Много се гордеем, казва Антония.

Следващото ниво за възпитаниците е Златната диплома. Те са за пълните отличници. Това е най-трудното. За да ви дам пример, от общо 600 ученика, десетина се сдобиват с него. Те минават през всички нива, а колкото е по-високо, толкова трудно преодолимо е. Децата могат и да говорят и да пишат. Поощряваме ги. Повечето от тях искат да кандидатстват в чужбина и получават сериозна основа за това, казаха от Максимум на церемонията снощи.

Тази вечер раздадохме точно Пиърсън дипломите. Пиърсън е най-голямото издателство в света, което успя да присвои всички най-големи издателства. Единственят център, който разполага с този вид изпит сме ние. Успешно проведохме теста. Той е единствен от всички, който дава сертивикат на всяко едно ниво, казва преподавателката.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина