ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Раздадоха заплатите на протестиращите

Всички пожелаха успех на Ботев в мача довечера

Операта изнася представление на стълбите на Каменица в подкрепа на митинга утре

Image title
Обещаните заплащания на протестиращите бяха раздадени в хода на шествието тази вечер пред общината. Десетки принтирани банкноти от два вида се разграбиха като топъл хляб. Едните бяха „каймакановки“, а другите- „герговки“ с ликовете на водачите си. Под парата на Георги Гергов пише „ притежателят има право на дивидент за 1 дял от империята на олигарха“, а на Венцислав Каймаканов пише „ притежателят има право на дивидент от 1 дял от обръчите на Доган“. Хората останаха доволни от платежа, но нещо им липсваше. Въпреки белите хартии в ръцете им, водещата цел не бе изпълнена. Правителството си седеше все така същото, а и информираха по микрофона за новоназначения зам.-областен управител на Смолян, който е от ДПС.

Image title
Протестът започна само с български патриотски песни, плюс култовата песен на Слави Трифонов – „Нема такава държава“. Песен, превърнала се в символ на съвременния диалог на действия в йерархичния кръговрат. Кънтяха из целия център песни с апострофи за строшени окови, свободна България, безробие. Преди да започне маршът, по микрофона няколко пъти пожелаха от все сърце успех на Ботев в мача си тази вечер срещу Астана.

Утре от 18:00 часа на стълбите на Каменица ще се настани пловдивската опера. Тя ще изнесе специално представление, което ще бъде излъчено директно от БНТ и БНТ 2. Единствената цел на трупата е да покаже артистично подкрепата към българския народ в помощ за по-добра страна и конкретно- изгонване до крак на правителството. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина