ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Сотир Цацаров изпроводи дъщеря си на бала й

Главният прокурор въоръжен не с папка, а с фотоапарат

Цацаров снима за спомен дъщеря си с нейния клас
Цацаров снима за спомен дъщеря си с нейния клас
Сотир Цацаров заряза държавните дела за няколко часа, за да се отдаде на приятни емоции. Обвинител №1 в държавата изпроводи дъщеря си Диана на бала й до хотел Тримонциум. Изключително развълнуван главният прокурор смени папките с дигитална камера и влезе в ролята на фотограф. Цацаров отбеляза всеки миг от еуфорията на щерка си. Която отброяваше от 1 до 12 заедно със съучениците си от Френската гимназия край Стружката на площада. Главният нито за миг не изпусна от поглед Диана и гордо наблюдаваше елегантните й движения. Зрелостничката също постоянно следеше с поглед може би най-коментирания и харесван герой от новините в последните няколко месеца.
Image title

Освен да снима наследничката си, таткото се стараеше да я обгрижва във всеки момент от историческата вечер. Имаш ли парички, попита я, преди тя да тръгне с класа си за тържеството в Тримонциум. Диана даде знак с ръка, че има всичко нужно за празника. Не се притеснявай, тате, каза с жест момичето.

Деликатна охрана следеше отдалеч събитията около Главния. Гардът на НСО бе като част от изпращачите в абитуриентската процесия и никой не забеляза присъствието му. А и той нямаше от какво да се притеснява, тъй като видимо нямаше опасност за сигурността на първия обвинител. Единствено някой можеше да го нарани от по-силен поздрав. Десетки познати, а и непознати на Сотир Цацаров, му стиснаха ръка и го поздравиха за действията му в последните няколко месеца. А той видимо искаше да се наслади на радостното семейно събитие и да не мисли за работа. Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина