ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Просветният министър пита за Харлем Шейк в Хуманитарната

Нямам нищо против този танц, важно е къде се играе, каза Николай Милошев

Image title

Директорката на Хуманитарната Соня Киркова прие министъра на образованието Николай Милошев в кабинета си. Служебният държавник е един от малцината, който бе допуснат до бюрото на Киркова в последните две седмици, след разбушуването на скандала с уволнението на учителя Христо Данев заради Харлем Шейк.
Първият човек в просветата дойде специално в школото, повикан от недоволни родители заради оставката на преподавателя по английски. Когато пристигна пред гимназията министър Милошев бе посрещнат от ученици и техни майки, които искаха отговори на няколко въпроса. Той идваше от среща с друга част от родителите 

Image title

в регионалния инспекторат по образование. Киркова пък го чакаше от вътрешната страна на портите на училището.
Нямам нищо против Харлем Шейк. Важното е къде се играе, каза г-н Милошев преди да влезе в училището. Аз съм дошъл тук , за да намеря конкретно решение на проблема. Ще изслушам вскички и с каквото мога ще помогна, каза просветният министър.

Image title

След час разговор с Киркова и зам.-директорите, Милошев каза, че доколкото е разбрал много груби думи са разменени между ръководството и преподавателя. Сега ще се срещна и с Данев, все пак съм тук, за да чуя всички страни, каза Николай Милошев. 

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина