ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Да направим чудо за празника

Image title
Галя Бедрева се нуждае от спешно животоспасяващо лечение с лъче и химиотерапия на стойност 16 600 евро в ,,Анадолу Медикал Център’’ в гр.Истанбул, Турция. До момента събраните 4819 лева са недостатъчни за продължаване на лечението.

Надяваме се да успеем да направим Коледа и Нова година, едни по- топли празници за Галя и семейството й. Добротата е ценност , която не бива да забравяме. По Коледа, всички ставаме по – добри и отзивчиви, призоваваме Ви да направим един малък подарък, който ще събере едно семейство отново заедно.

https://www.facebook.com/DaPomognemNaGalaBedreva

Това е нейното писмо, която тя наскоро публикува в интернет:

Уважаеми приятели,

Обръщам се към Вас,  в качеството си на човек , който днес има огромна нужда от Вашата помощ, тъй като семейството ми не може да се справи само.

Преди по-малко от месец ми беше поставена диагноза Ту глиобастом фронтомедиалис 4-та степен (Злокачествен тумор в мозъка), който беше отстранен оперативно на 22.11.2012 в Университетска Болница ,,Свети Иван Рилски’’ в гр. София, но тъй-като става въпрос за тумор от най-агресивния клас , с  много голяма вероятност от последващи рецидиви е необходимо спешно да се започне животоспасяващо лечение с лъче и химиотерапия.

За съжаление такова спешно и ефикасно лечение , към този момент е невъзможно да започна в клиника у нас , за това се обърнах към ,,Анадолу Медикал Център’’ в гр.Истанбул, Турция, от където, след като се запознаха със случая ми изразиха готовност да ме приемат за лечение веднага , но сумата която ще трябва да заплатя за лечението е  около 15 000 евро.Тази сума, обаче е непосилна за мен и семейството ми , затова съм принудена  да се обърна за помощ към хора и организации , които могат да ми помогнат  за събирането на  средствата.

Бих искала да Ви помоля от Ваше име да се обърнете  с молба  и към Ваши партньори , които в дните преди  големия християнски празник Рождество Христово , водени от най-добри чувства се впускат в различни благотворителни кампании , целящи набирането на средства за хора изпаднали в нужда .

Банковата сметка по-която  могат да се събират  необходимите  за лечението ми средства е  следната:

Галя Севдалинова Каменова – Бедрева

IBAN: BG39 UNCR 7000 1520 8134 80

BIC : UNCRBGSF

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД ,

Клон Пловдив

www.mediacafe.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина