ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Eвропейският колеж по икономика открива учебната година за магистри

Image title
Учебната година за магистри ще открие утре в 9 часа Европейският колеж по икономика и управление. 500 студенти в междуинституционалните магистърски програми на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ и Колежа започват обучение в програми по международен маркетинг, управление на проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз, финансов и банков мениджмънт и маркетинг, мениджмънт и психология, счетоводство и контрол, финанси, международни икономически отношения.
Портфейлът от възможности за придобиване на образователно-квалификационната степен „магистър“ през тази учебна година е с две нови програми – „Финансов и банков мениджмънт и маркетинг“ и „Мениджмънт и психология“. Обучението ще се провежда в сградата на колежа в Пловдив. По „Международен маркетинг“ и „Управление на проекти, финансирани от фондове на Европейския съюз“, студентите ще имат шанса да карат лекции в новата супермодерна сграда на колежа в София.
Стартът на магистърската учебна година ще дадат зам. ректорът на Варненския свободен университет – проф. д-р Павел Павлов, и ректорът на Европейския колеж доц. д-р Цветан Коцев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина