СъдТемида

2,4 г. затвор за Личкана

Присъда заради миналото, не е справедливо, коментираха близките на Ангел Личканов

Image title
Тежка присъда отнесе Ангел Личканов в много емоционално дело в районния съд тази сутрин. Личкана бе наказан с лишаване от свобода за период от 2 години и четири месеца при първоначален строг режим. Той бе признат за виновен по три обвинения- нанасяне на две леки телесни присъди и непристойно действие, представляващо опасен рецидив. Делото стартира в 9.30ч., а присъдата бе прочетена точно в 13ч. След като чу решението на Темида, Личканов побесня, а близките му не скриха, че го наказват само заради миналото му. Това не е справедливо, подчертаха роднините на Ангел, докато той едва сдържаше емоциите си.

Стоматологът Димитър Дюлгеров
Стоматологът Димитър Дюлгеров
Личканов бе осъден за екшън пред бар „Авеню“. При спор за паркиране той влязъл в конфликт със зъболекарите Димитър и Станислава Дюлгерови. След размяна на обиди бизнесменът нападнал стоматолозите. Те поискаха по три хиляди лева за причинените щети, но съдът реши, че Личканов трябва да им плати по 1000 лв., плюс разходите по делото.

Това сигурно е прецедентна присъда за подобно престъпление, коментираха от лагера на Личканов. Поне да го бях набил, та да знам за какво ще лежа, каза на излизане от залата осъденият.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина