ЗдравеПУЛС

Тотев издигнат от ГЕРБ

Кметът Иван Тотев, както и колегите му от още 9 областни града ще са отново кандидатите на ГЕРБ на изборите през октомври.

До края на месеца кандидатите за всички общини ще бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на политическата партия, стана ясно вчера след срещна на Цветан Цветанов с областните координатори на цялата страна. Кандидат-кметовете на областните градове ще бъдат представени официално на 13-ти септември на национално събрание в столицата.

Към момента за градовете Кърджали, Кюстендил, Хасково, Ямбол и Сливен, няма избрани от ГЕРБ.

В момента текат номинации за общински съветници и районни кметове в София, Варна и Пловдив. Листите ще се пишат до края на месеца, а номинациите ще продължат то 19-ти юли.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Господин Любомир Минчев отдавна започна с лизането! Той обича да се презастрахова! А Тотев, колкото и да го плюем, направеното се вижда, така че няма чак толкова нужда от лизането на Минчев. Мъже сме все пак, но пък ще се борим за наградата Пловдив.

  2. Успех на Тотев има си добри кметове по районите, нека продължава да променя и да става все по-хубав Пловдив

  3. Горд съм, че ще си имам за кмет този, на който покупката на гласове му бе предавана пряко в ефира на националната телевизия. Да живее ГЕРБ, Да живее мутресата, да живее мамин.В страната на простаците, парвенютата, шуробаджанащината, втория начин, корупцията и купените медии, най-накрая имаме достойна извадка от матряла да ни управлява.Пожелавам им поне още 40 годишен мандат.Уряаааа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина