ЗдравеПУЛС

Николета Лозанова: Писна ми от смешния филм, с който забавлявахме цяла България

Image title
– Ники, честита нова година! Какво си пожелаваш за 2011-а?

– Благодаря, честита и на вас, приятели от Под тепето! Всичко онова, което ми се случи във вече изминалата година, сбъдна всичките ми мечти и очаквания. Бяха прекрасни, приказни, неописуеми 12 месеца от живота ми. През 2011-а си пожелавам всичко при мен да върви така, както през 2010-а. А именно- много любов, много работа, много приключения и много нови приятели.

– А какво ще пожелаеш на тези, които те обичат? А и на тези, които не те обичат?

– Не деля хората на такива, които ме обичат, и такива, които не ме обичат. Всеки има право на мнение. Нямам за цел да се харесвам на някого или да правя нещо, което да се харесва от всички. Затова и пожеланието ми е към всички. Обичайте се хора! Само с любов ще усетите солта и пипера на живота! Обичайте се, бъдете обичани и щастливи.

– Как прекара празниците?

– Великолепно. Но за пореден път ми стана странно, че всичко, каквото правих, стана достояние на целия свят. Качих снимки в сайта си от новогодишното ни тържество с Валери, а те вече заляха интернет пространството. Разбирам защо, но  не го приемам. Всеки има право на лично пространство и на собствени мигове, които да си останат единствено в неговия си хард диск. Много хора коментират, че всяко движение ми е PR. Дори не подозират колко бъркат. Аз съм човек като всички останали и имам право да качвам снимки в личния си сайт, било от рожден ден или от Нова година. Истината е, че има хора, които следят всяко мое движение и то не остава незабелязано. А за това аз не съм виновна. Нито го искам. Искам да ида на клуб, без да се видя на другия ден по медиите. Това е истинатаImage title
.

– Подари си сайт за рождения ден. Как върви?

– Перфектно. Вчера изтеглих имената на победителите от играта в сайта ми, с които ще позирам в специална фотосесия. Това са 18-годишната Цветозара Иванова Александрова от Стара Загора и Веселин Росенов Чонов на 22 години от Пловдив.

– Преди ден отново де обявиха за най-секса българка? Не ти ли писна вече от подобни признания?

– Те никога не омръзват. Аз, като всяка жена, съм суетна и оценявам това, че ме харесват и ми лепят определения с “НАЙ”. Претръпнах някак обаче. Това не е първостепенно за мен отдавна. Леко се поуморих от това “НАЙ”, въпреки, че се лаская. Оцених много обаче това, че фолк певицата Мария гласува за мен, тъй като тя е жена, която винаги казва това, което мисли и не й пука. И по принцип е много критична към жените, рядко посочва някоя, която харесва.

– А не ти ли писна от цялата тая пукотевица около връзката ти с Валери Божинов?

– Ами за мен вече всичко е минало. Този смешен филм от последните 3-4 месеца го изиграхме без сценарии и без режисьор. Няколко актьора в главните роли, които създадоха зрелище за цялата държава. Стига вече с този Листопад. Друг е въпросът, че някои от героите не спират да се вживяват в ролите си и продължават със сериала, въпреки, че вече на аудиторията й дотегна. Дъвчи се едно и също. Репликите са еднакви, сълзите също. Само декорът е различен.

– Идва февруари, месецът на любовта. Стягаш ли се?

– Ами месецът на любовта се очертава като много работен, освен като много романтичен. Предстоят ми две големи фотосесии за списания, няколко реклами, включително и телевизионни. Но ще разберете в последствие. Важно е обаче да подчертая, че нито един от ангажиментите ми не идват заради това, че съм половинката на Валери Божинов. А защото съм Николета Лозанова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина