ЗдравеПУЛС

„Красива Зона” посрещна клиенти и партньори на коктейл за първия си рожден ден

Центърът за интегрирано здраве работи с авангардни технологии и най-добрите световни практики

Управителят на "Красива зона" Христо Христев посреща Дани Каназирева Център за интегрирано здраве „Красива Зона“ навърши една година с коктейл за своите клиенти и партньори. На събитието снощи присъстваха много известни пловдивчани, които поздравиха домакините за първия рожден ден. "Красива зона" е най-новото звено на група "Каридад" и предлага процедури за лице и тяло – пластична хирургия, естетична дерматология и козметика.

"Красива зона" за лице предлага плазмолифтинг, филъри, мезотерапии, ботокс, корекция и уплътняване на устни. Програмите на "Красива зона" за тяло включват отслабващи и антицелулитни терапии, фотоепилация, масажи и рехабилитация.
"Красива зона" работи с авангардни технологии и най-добрите световни практики.  Центърът разполага с нова и модерна апаратура като STS System, Oberon, Gunaphoresis – апарат за резонансна магнитофореза , и много други.

Д-р Гигов в компанията на клиенти и партньориВодеща фигура в "Красива зона" е един от най-добрите и обещаващи млади хирурзи в България – д-р Костадин Гигов. Той  има специализации по пластично-възстановителна и естетична хирургия във ВМИ – Пловдив, а след това и при най-добрите в тази област във Франция – проф. Пелерен – водещ специалист в Краниофациалната хирургия, и проф. Вероник Мартино – водещ специалист по реконструкция на гърда.

Част от екипа на Красива зонаД-р Гигов е един от малкото в България, който се занимава с хирургия на лицеви аномалии, включително при бебета и деца. Освен в "Красива зона" д-р Гигов работи в отделението по Пластична и краниофациална хирургия на ВМИ и заедно с проф.  Анастасов извършва операции на ушна мида, заешка устна и други вродени лицеви аномалии.  Професионалните интереси на д-р Гигов са отопластика, реконструкця на ушната мида и вродени лицеви аномалии.

Останалият екип на "Красива зона" са Радослав Йончев – кинезитерапевт, Радостина Станчева – рехабилитатор,Мирослав Мастагарков– рехабилитатор, Емилиана Костадинова – козметик-масажист.

"Красива зона" е в Пловдив на улица „Полковник Бонев“ 3, /срещу Новотел Пловдив./

    Повече информация: www.krasivazona.bg;
          FB: www.facebook.com/KrasivaZona/
          Телефони за контакти: 032/39 89 00 или на мобилен 0887/20 52 71Представителка на Околаб с Христо ХристевЕлена Христева приема цветя

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина