ЗдравеПУЛС

Господ ме е гримирал!

Николета Лозанова

Image title
Голяма драма се заформи с последната ми снимка. Ха-ха. Ами момичета, моделите се гримират преди фотосесия. Ако не знаете, да ви поясня. Гримът е задължителен за всяка игра с обектива и да излезеш без него пред професионален фотограф е признак на неуважение, ниска култура и пълна немарливост към работата. А аз обичам работата си. Това е като да се качиш в самолет без билет или да отидеш гола в Синята джамия. Надявам се разбирате.
Обожавам местата, върху които се нанася въпросният грим, който явно ви вади от кожите. Да, професионалният грим се наслагва над природния. Мен Господ ме е гримирал и много хора са доволни от творбата му. Много пък завиждат за щедростта и музата му, докато е творял един от шедьоврите си. Вярно е, оставила съм върху тялото ми да творят и други майстори- пластични хирурзи. Но това е заради вродения ми стремеж към съвършенство. Пожелавам на тези, които творят в коментарите долу да ме видят в естествения ми блясък, но колкото да подхраня розовите им фантазии. Защото това никога няма да се случи. Естествена ме вижда само човекът, който се буди до мен. А той е много щастлив от това, което вижда.
И последно, приятели мои, ружът и фондютенът не гримират душата и мислите. Тях ги гримира злобата. Аз живея в хармония , със светла душа и чисти мисли и без грим отвътре. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина