ЗдравеПУЛС

Двама министри и Ал Пачино откриха Мол Марково тепе

Пловдивският и столичен бизнес елит даде старт на новия търговски комплекс

Николай Пловдивски като под храмов купол

Ал Пачино препращаше гостите на откриването към кино Арена на последния етаж в молаМинистрите на икономиката и регионалното развитие Божидар Лукарски и Лиляна Павлова открива толкова изстрадалия нов пловдивски мол- Марково тепе. След дълги години на саморазруха и месеци на очакване с идването на новите инвеститори, гигантският търговски комплекс в сърцето на Пловдив най-накрая заживя. Лентата прерязаха кметът Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров, които благодариха на хората, заели се с огромната финансова отговорност да превърнат мъртвия до скоро полупостроен великан в работещ търговски комплекс. Той ще посрещне първите си клиенти утре сутринта, когато стартира тридневния промоционален шопинг маратон.  

Министрите Лукарски и Павлова дойдоха в Пловдив за откриване на новия търговски комплексТова е първият български мол, отворил врати след 2014г. Което доказва потенциала и развитието на Пловдив, каза министър Лукарски. Кметът Тотев пък не скри, че този огромен градски проблем до преди две години, се е превърнал в бижу, което ще е гордост за града.

Молът много пасна на Николай ПловдивскиВодосвет отслужи самият Николай Пловдивски. Той излезе на сцената, под прожекторите, сякаш музикален изпълнител и пожела берекет на новия търговския комплекс. А част от гостите отбелязаха, че се чувства като под храмов купол и че мястото му отива… най-малко на Аудито, паркирано отвън.

На събитието присъства и самият Ал Пачино. Но от восък. Той препращаше хората към кино Арена на последния етаж на мола. Пачино е един от експонатите, които ще събират посетители в музея на восъчните фигури на предпоследния етаж в Мол Марково тепе. Бяха забелязани много представители на пловдивския и столичен бизнес елити, ръководните люде на пловдивската полиция, политици, звезди от шоу бизнеса. Сред интересните лица бяха банкерът Левон Хампарцумян, половинката на Анна Шехтова, Красимир Георгиев- Краси Черния, Ива Екимова. За настроението на всички се грижеха ефирната Белослава и отбор мимове.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Типично по български, ако не бил мола, щяло да е дупка… те така 26 години ви плякат, вие си мислите, че ви сърби гъза…гламав народ, не нация!

  2. Просто булевардът все още е затворен,в тази си част и не мисля,че е забранено коли да се спират на път в ремонт…ако греша ме поправете?А колкото до тепето,то няма да се върне и е нормално хората да се радват,че поне се е довършила сградата и е превърната в нещо полезно,а не остана заграден,пречещ и загрозяващ града ни строителен обект…

  3. Пхахаха, бахти пародията… тоя мол от първата му копка е пълна издънка на градското планиране с това местоположение.
    На последната снимка десетките паркирани коли след знак „забранено паркирането“… по български. Бас ловя че там ще стане стоянка за таксита занапред.
    Абе хубава работа ама българска

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина