„Рефан” с „Форбс” за принос в развитието на семейния бизнес в България

Разследване

Image title
Най-престижните бизнес награди в света „Форбс” бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в „Шератон”. За първи път специално отличие „Форбс за развитие на семейния бизнес” се връчи на козметична фирма  „Рефан” – един от най-гъвкавите работодатели, даващи шанс за успешна работа на над 2000 български семейства само в страната.

„Рефан”, която започна бизнеса си със семейно магазинче на 16 квадрата площ в пловдивски квартал, сега има най-добрата концепция за семеен бизнес с малка инвестиция с продукти на световно ниво с цени, адаптирани за българския потребител – сподели за медиите Ангел Попов – президент на „Рефан”. – Хиляди са българските средни и дребни предприемачи, които се ползват от разработения и утвърден от „Рефан” бизнес модел и генерират добри доходи, като с минимум средства създават работещи щандове и бутици, предлагайки маркова и разпознаваема парфюмерия и козметика с отлично качество”,
Да припомним, че популярната и обичана марка е носителка и на отличията „Работещ франчайз модел “ и „Нов бизнес модел“ за подпомагане на семейния бизнес на базата на франчайз модел. Франчайзинговият принцип, прилаган от ”Рефан”, е с евтина поддръжка,което води до бърза и висока възвръщаемост. Фирмата увеличава пазарното си присъствие, подпомагайки предприемчивия малък и среден бизнес в страната с фирменото оборудване, първоначалното зареждане със стоки и обучение на персонала.
Наградата Forbes Business Awards e поредното признание за „Рефан”.

Споделете ни във:

1 thought on “„Рефан” с „Форбс” за принос в развитието на семейния бизнес в България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.