Край на голите фотосесии и интервютата

Под ножа

Ангелина Ангелоа
Ангелина Ангелоа
Скъпи ми „фенове” можете да пирувате-приключвам с медийните изяви. Край на голите фотосесии, спирам да разговарям с журналисти, няма да давам интервюта, няма да участвам в предавания. Ако някой го интересува защо, ще Ви отговоря. Писна ми, в цялата тази работа няма никакъв смисъл. Имам достатъчно много други важни неща, с които да се занимавам, а и дадох прекалено много достъп на хората до личния си живот, при което, разбира се, те започнаха да злобеят. От тук нататък оставям Вие и журналистите да съчинявате моята история, да я продължите, както на Вас Ви харесва, а моя милост скрива личността си от медиите. В основата на това стои и един много важен за мен човек, който ми помага страшно много и знам,че винаги трябва да го слушам…За него всички тези неща са абсолютно губене на време и лутане в свят, на който НЕ принадлежа. Самият той е в светлините на прожекторите, но винаги е изпитвал антипатия към тях, сега почувствах неговата антипатия и погледнах през неговите очи. Талантът ,който имам, е да бъда истински човек , естествено много хора не оценяват това, но то и не трябва.
От тук нататък няма да отговоря на нито един въпрос от личния си живот, нито пък ще видите нова моя снимка в медиите, а ако говоря за нещо то би било в каква фаза се намира луната-не душата ми. Имаше един откъс от едно стихотворение: „…и колко жалко е като жаба мокра, цял ден да повтаряш своето име пред възхитена локва!”. Е,не искам да кажа,че някои от хората, които стоят срещу мен наподобяват възхитена локва, но кална локва-определено.

Просто приключих с този етап от живота си, нетърпелива съм да продължа нататък и да видя какво ме очаква. Изморих се от фалшивите хора, с които бях заобиколена и от злобните коментари, на които се наслушах, нямам желание да отглеждам цветя на почва, на която те не виреят…

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.