Топматраците са новата мания в спалнята

Под небето

ТЕД стартира кампания, с която да разясни и популяризира ползите от употребата на топматрак
Image title
Следвайки нуждите на потребителите, водещата компания за производство на матраци ТЕД пуска на пазара нов продукт – топматрак, и стартира кампания, с която да разясни ползите от употребата му. Всеки клиент сам и според предпочитанията си избира кое е удобно за него – предимството на топматрака е, че няма да има инвестиране на средства за подмяна на вече съществуващ матрак и легло.
„Топматракът е продукт, за съжаление недостатъчно известен на българския пазар. Той дава възможност човек да направи значима промяна на достъпна цена, като подобри качеството на своя сън и почивка. Топматракът омекотява и облагородява усещането от вече съществуващия матрак, като същевременно допълва комфорта с ортопедични  характеристики и материали“, каза Дора Андреева, маркетинг мениджър на „ТЕД-БЕД“ ЕАД.
Често потребителите имат проблем с „пропадане“ в средата на матрака, особено при матраци  със сърцевина от някои видове пяна, тъй като пяната е материал с висока степен на остатъчна деформация и при по-дълга употреба не се възстановява.
Поради тази причина за изработката на самите топматраци дизайнерите и технолозите на компанията са заложили на различни комбинации от класически и модерни материали с гарантиран произход и качество: латекс, мемори пяна, високоеластична пяна и „Новафлекс“. Потребителите ще имат избор и на най-фини тъкани: платове от кашмир, органичен памук, както и на модерен дизайн.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.