Под небето

ТЕД пусна единствения РОК матрак в света!

Image title
Eдинствения рок матрак в света – TED ROCK пуска на българския пазар пловдивската марка Матраци ТЕД в навечерието на музикалното събитие на десетилетието в България- концертът на AC/DC.  TED ROCK е с уникална, невиждана никога досега визия – изработен е от черен сатен (сатениран памук) с имиджов етикет от черна кожа в долната част във формата на глава на рок китара. Този символ лежи върху прошивка наподобяваща струните на рок китарата.Image title
Бордът на матрака е ръчно инкрустиран с метални рок пирамидки, с което се създава напълно завършено рокаджийско излъчване. “Излишно е да отбелязваме, че матракът е с конструкция и материали, подбрани така, че да бъде максимално удобен. Концепцията, заложена в него е „SATISFACTION GUARANTEED!”, коментират от компанията.
Феноменалният модел е вдъхновение на екипа на ТЕД в резултат на страхотните рок концерти, които ще се проведат това лято в България. Старта на кампанията естествено е планиран да съвпадне с концерта на рок легендите AC/DC. Младият екип от ентусиасти и фенове от ТЕД смята, че е справедливо да сподели тази изключително позитивна емоция с всички други млади хора,с които заедно ще съпреживеят предстоящето прекрасно рок лято. TED ROCK пренася емоцията на рока в най-интимното и лично пространство – спалнята, като премахва скуката и насища атмосферата с още по-силен заряд от усещания и възприятия. Една разтърсваща промяна!
Продуктът е лимитирано издание и ще се предлага само в периода 14.05-14.09.2010г. в търговската мрежа на ТЕД, а в 11 избрани магазина в България ще бъде изложен и ще може да се тества. В Пловдив моделът е представен в шоурум ТЕД на бул.”6-ти септември” 222А.
Повече информация за „феновете” ще бъде предоставена на интернет сайта на компанията – www.ted.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина