Строят апартамент за Елтън Джон на стадион Локомотив

Под небето
Под Тепето

Големият музикант ще зяпа мачове от световното зад кулисите

Image title
Луксозен апартамент ще бъде построен на стадион Локомотив. В него в продължение на няколко часа ще живее една от най-големите музикални звезди на съвремието- сър Елтън Джон. Остават броени дни до шоуто му в столицата. В неделя Елтън ще взриви България с тоталните си хитове, а вече са ясни всички детайли около престоя му у нас. За приятния престой на звездата, непосредствено преди излизането му на сцена, ще бъдe обособен луксозен апартамент с 3 просторни помещения в бекстейдж зоната: лична гримьорна, стая за отдих и гардеробна. Подът на всяка от стаите трябва да бъде покрит с червен килим. Изрично упоменато е стаите да са снабдени с подходящ брой кокетни настолни лампи с воали и енергоспестяващи крушки, за да се избегне флоуресцентно осветление на тавана. А проектът на гардеробната е съобразен така, че безпроблемно да побере всички 20 куфара с ексцентричното сценично облекло на артиста.
Построяването на сцената ще започне 4 дни преди големия концерт – рано сутринта на 9 юни. В бекстейдж зоната по прецизирана схема ще бъдат разположени 25 тенти, където ще кипи усилен организационен труд. А отговорният екип, който ще се грижи за изпълняването на проекта за концерта до последния детайл, наброява 150 души. Продукцията на шоуто се побира в 30 тира и 20 автобуса. 4 от автобусите са за бенда. На разположение на сър Елтън Джон и неговите музиканти ще са и две супер луксозни лимузини BMW.
Не по-малко интересени са изискванията на звездата относно неговата стая за отдих. Тя ще бъде обзаведена с разкошна дизайнерска колеция бели мебели, които съобразно личните вкусове на сър Елтън няма да бъдат с кожено покритие. Коя обаче е най-специалната вещ, разположена в будоарите на сър Елтън? Невероятно бяло кресло с кашмирени нишки във викториански стил, което музикантът купува миналата година и което неизменно пътува с него до всички дестинации от световното му турне. В своеобразния малък дворец на разположение на сър Елтън ще бъдат още персонална телефонна линия за връзка с всички точки на света и 42-инчов плазмен телевизор със сателитна чиния с достъп до спортни канали. Елтън е известен футболен запалянко и вероятно ще зяпа мачове, докато си отдъхва. За личния комфорт на звездата ще допринасят и поисканите от него 4 двуметрови палмови растения и огромна квадратна ваза с микс от свежи цветя и бели декоративни камъчета на дъното. Любопитно е, че в букета не трябва да присъстват каквито и да е лилии, карамфили, хризантеми или маргаритки. Вазите в личната гримьорна на Елтън Джон ще са 7 на брой, всяка с по 7 рози: 2 бели и 5 червени, с еднаква дължина на дръжките и без листа. В личната гримьорна на бенда изискванията за цветята са по-скромни, но по желание на виртуозните музиканти на сър Елтън в стаята ще бъдат поставени пепелници и цяла огледална стена.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.