Под небето

Строят апартамент за Елтън Джон на стадион Локомотив

Големият музикант ще зяпа мачове от световното зад кулисите


Луксозен апартамент ще бъде построен на стадион Локомотив. В него в продължение на няколко часа ще живее една от най-големите музикални звезди на съвремието- сър Елтън Джон. Остават броени дни до шоуто му в столицата. В неделя Елтън ще взриви България с тоталните си хитове, а вече са ясни всички детайли около престоя му у нас. За приятния престой на звездата, непосредствено преди излизането му на сцена, ще бъдe обособен луксозен апартамент с 3 просторни помещения в бекстейдж зоната: лична гримьорна, стая за отдих и гардеробна. Подът на всяка от стаите трябва да бъде покрит с червен килим. Изрично упоменато е стаите да са снабдени с подходящ брой кокетни настолни лампи с воали и енергоспестяващи крушки, за да се избегне флоуресцентно осветление на тавана. А проектът на гардеробната е съобразен така, че безпроблемно да побере всички 20 куфара с ексцентричното сценично облекло на артиста.
Построяването на сцената ще започне 4 дни преди големия концерт – рано сутринта на 9 юни. В бекстейдж зоната по прецизирана схема ще бъдат разположени 25 тенти, където ще кипи усилен организационен труд. А отговорният екип, който ще се грижи за изпълняването на проекта за концерта до последния детайл, наброява 150 души. Продукцията на шоуто се побира в 30 тира и 20 автобуса. 4 от автобусите са за бенда. На разположение на сър Елтън Джон и неговите музиканти ще са и две супер луксозни лимузини BMW.
Не по-малко интересени са изискванията на звездата относно неговата стая за отдих. Тя ще бъде обзаведена с разкошна дизайнерска колеция бели мебели, които съобразно личните вкусове на сър Елтън няма да бъдат с кожено покритие. Коя обаче е най-специалната вещ, разположена в будоарите на сър Елтън? Невероятно бяло кресло с кашмирени нишки във викториански стил, което музикантът купува миналата година и което неизменно пътува с него до всички дестинации от световното му турне. В своеобразния малък дворец на разположение на сър Елтън ще бъдат още персонална телефонна линия за връзка с всички точки на света и 42-инчов плазмен телевизор със сателитна чиния с достъп до спортни канали. Елтън е известен футболен запалянко и вероятно ще зяпа мачове, докато си отдъхва. За личния комфорт на звездата ще допринасят и поисканите от него 4 двуметрови палмови растения и огромна квадратна ваза с микс от свежи цветя и бели декоративни камъчета на дъното. Любопитно е, че в букета не трябва да присъстват каквито и да е лилии, карамфили, хризантеми или маргаритки. Вазите в личната гримьорна на Елтън Джон ще са 7 на брой, всяка с по 7 рози: 2 бели и 5 червени, с еднаква дължина на дръжките и без листа. В личната гримьорна на бенда изискванията за цветята са по-скромни, но по желание на виртуозните музиканти на сър Елтън в стаята ще бъдат поставени пепелници и цяла огледална стена.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина