Спешното отделение в Университетска светна, ремонтът на финал

Под небето
Страхотно е! Да се помолим да има повече такива инвестиции и по-малко болни хора, пожелаха си пациенти

Image title

Пушка е! Знам, че е забранена тази дума в болницата, но изглежда страхотно след ремонта. По-хигиенично е, а е важно по такива места да е чисто. Съвсем различно е. Сега остава и да няма толкова болни хора и всичко ще е наред, казва 56-годишният Васил, озовал се по неволя в реновирания спешен сектор и кабинетите към него в УМБАЛ „Св. Георги“. Image title
Екип на Под тепето също се озова там, но не по неволя, а да хвърли един поглед на все още вървящите ремонти. Приемната вече лъщи, седмици преди официалното откриване. Най-голямата болница в България скоро ще може да се похвали с хипер модерното спешно отделение, което ще създава удобства и на пациенти, и на лекари.
Image title
Стайлингът е много хубав, супер свежи цветове. Аз си избирам червеното, това е любимият ми цвят, шеговито сподели съпругата на Васил като забрави за кратко причините, поради, които е в дошла по спешност в Университетска. Има проект дори за тунела за линейки и превозни средства.Image title
Почти готова е и пешеходната алея, която свързва спешния сектор с паркинга. Целият сектор вече е под постоянно видеонаблюдение. Цветовете са подбрани специално- действат успокояващо на болните. Заприличало е на галерия. Направо е облизано, коментира друга жена, дошла да търси специалист за болежката си. Направо се зазяпах. Не съм забравила защо съм тук, но контактът с новичкото ме накара да се почувствам малко по-добре, допълни пловдивчанката, която не пожела да разкрие името и здравословните си проблеми. И Джордж Клуни ще се схване тук. Онова тяхното спешно е като студентско общежитие в сравнение с това тук, намеси се в разговора 35-годишна дама.
Image title
Група студентки от Медицинския университет минаха днес специално по обновените коридори, въпреки че удължиха пътя си. Те не скриха, че са много доволни от европейския вид на клиниката. Всичко изглежда супер. Дори вратите на спешните кабинети. Предишните бяха разядени отдолу, а вижте сега как свети, изказаха мнение третокурсничките.
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.